Set 11 Produse pentru Exfoliere si Curatare cu AHA BHA si PHA – Dr. Rashel Pareri

Set 11 produse pentru Exfoliere si Curatare cu AHA BHA si PHA de la Dr. Rashel este o alegere excelentă pentru îngrijirea pielii și obținerea unui ten frumos și strălucitor. Acest kit de îngrijire a pielii conține o gamă variată de produse care utilizează ingrediente active precum acidul hidroxi alfa (AHA), acidul hidroxi beta (BHA) și acidul polihidroxi (PHA) pentru a exfolia și curăța în profunzime pielea.

Unul dintre produsele cheie din acest set este cleanser-ul cu AHA, BHA și PHA, care ajută la îndepărtarea delicată a celulelor moarte de la suprafața pielii și curățarea porilor. Acest cleanser asigură o curățare profundă și îmbunătățește textura pielii, lăsând-o mai netedă și mai luminoasă.

Vezi oferta aici

Un alt produs important din acest set este tonerul cu AHA, BHA și PHA. Acest toner ajută la echilibrarea pH-ului pielii, reducerea aspectului porilor dilatați și prevenirea formării imperfecțiunilor. De asemenea, tonerul promovează exfolierea delicată și stimulează regenerarea celulară, îmbunătățind aspectul general al tenului.

Serumul cu AHA, BHA și PHA este un pas esențial în rutina de îngrijire a pielii. Acest serum ajută la îmbunătățirea texturii pielii, uniformizarea tonului și reducerea aspectului cicatricilor și petelor. De asemenea, ajută la hidratarea și hrănirea pielii, lăsând-o mai catifelată și mai elastică.

Setul conține, de asemenea, o mască facială cu AHA, BHA și PHA, care asigură o exfoliere profundă și hidratare intensă a pielii. Această mască ajută la reducerea aspectului porilor dilatați, la eliminarea celulelor moarte și la obținerea unui ten mai luminos și revitalizat.

Alte produse din acest set includ scrubul exfoliant, loțiunea de curățare, crema hidratantă și crema de noapte, care completează rutina de îngrijire a pielii și asigură o hidratare și hrănire adecvată.

Mai multe detalii aici

Utilizarea regulată a acestui set de produse poate avea beneficii semnificative pentru pielea dumneavoastră. Ingrediențele active precum AHA, BHA și PHA ajută la exfolierea delicată a pielii, stimularea regenerării celulare și îmbunătățirea texturii și aspectului general al tenului.

În concluzie, setul de 11 produse pentru Exfoliere si Curatare cu AHA BHA si PHA de la Dr. Rashel este un kit complet și eficient pentru îngrijirea pielii. Cu ingrediente active puternice și o gamă variată de produse, acest set oferă exfoliere, curățare și hidratare adecvată pentru un ten sănătos și strălucitor.

Set 11 Produse pentru Exfoliere si Curatare cu AHA, BHA si PHA - Dr. Rashel Pareri

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Beneficii pentru piele

10.0/10

Produse in Dubai

10.0/10

Set complet

10.0/10

Pret corect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Textura placuta
  • Rezultate vizibile
  • Ingrediente de calitate
  • Benefice

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *