Set 4 scaune dining bucatarie Kring Havana Pareri si Sfaturi Utile

Set 4 scaune dining bucatarie Kring Havana, lemn, este un set de scaune foarte practic si potrivit atat pentru bucatarie cat si pentru living. Liniile sunt foarte placute, simple, un design nordic simplu, curat si frumos. Desi poate la prima vedere nu par, scaunele Kring Havana sunt robuste si suporta o greutate de 120 Kg. Set 4 scaune dining bucatarie este unul foarte cautat si cumparat.

Vezi oferta aici


Picioarele scaunelor sunt realizate din lemn de fag, foarte rezistent. Design-ul ergonomic fac ca aceste scaune sa fie foarte comode. ​Sunt dotate cu perne pentru sezut, pentru un plus de confort. Modelul scaunelor este unul deosebit ce nu se va demoda niciodata, sunt practice dar si elegante in acelasi timp. Se integreaza perfect in orice tip de design, in living sau in bucatarie.
Materialul in sine din care sunt realizate este polipropilena turnata, un material non toxic si foarte usor de intretinut. Desi se spune ca albul este pretentios, le puteti sterge cu ajutorul unei simple lavete.

Mai multe detalii aici


La pachet cu setul de 4 scaune veti primi de asemenea si kit-ul pentru montaj schita. Se asambleaza foarte usor, fiind necesare aproximativ 5-7 minute.
Dimensiunile sunt, Latime: 46 cm, Adancime: 44 cm, Inaltime: 85 cm.
Scaunele sunt foarte rezistente in timp, cu un design deosebit, acestea vor da o atmosfera calda si placuta locuintei dumneavoastra.

Raportul pret calitate pentru acest set de scaune este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie extrem de inspirata de care va veti bucura cu adevarat atunci cand le veti vedea in casa dumneavoastra si cand va veti bucura de confortul acestora. Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care le au achizitionat ne fac sa spunem inca o data ca scaunele pentru bucatarie sau living Kring Havana merita toti banii. Sunt rezistente, frumoase, usor de intretinut.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Artool

Set 4 scaune dining bucatarie Kring Havana Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Culori

10.0/10

Diversitate

10.0/10

PRO

  • Foarte rezistente
  • Design deosebit
  • Raport pret calitate bun
  • Disponibil in mai multe culori
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *