Brad Artificial Montana 180 cm Pareri si Recomandari Utile

Brad Artificial Montana 180 cm, un bradut superb, de un verde ce se confunda foarte usor cu cel mai natural verde. O adevarata bucurie in orice casa, Brad Artificial Montana 180 cm este o alternativa foarte buna si practica la bradul natural. Pe langa aspectul ecologic amintim aici si avantajul ca il putem tine atata timp cat ne dorim fara sa avem grija ca acesta se va usca sau se va lasa. Ca sa nu mai spunem ca nu vom mai avea problema acelor de brad impastiate prin casa.
Bradul Montana este disponibil in mai multe dimensiuni, potrivite pentru otice tip de vila, apartament, casa, cabana. Dimeniunile sunt 180, 240, 150, 120, 220.

Vezi oferta aici

Materialul din care este realizat este PVC ignifugat.
Se monteaza foarte usor, crenguta cu crenguta si se aranjeaza foarte usor. La extremitati crengutele sunt colorate cu alb, pentru a imita efectul de ninsoare. Aspectul este unul luxos si cald in acelasi timp.
Bradutul arata foarte bine iar impodobit va arata si mai bine ca va face ca sarbatorile de iarna sa fie cu adevarata magice pentru dumneavoastra, pentru copii si pentru intreaga familie.

Mai multe detalii aici

Un alt atu in alegerea unui brad artificial este acela ca il vei avea ani la rand, nu va mai trebui sa alergi dupa brad si de ce nu, trebuie sa ne gandim si la aspectul financiar. Platesti o data si il ai ani la rand in casa.
Raportul pret calitate pentru acest bradut artificial este unul foarte corect iar experienta personala si recenziile pozitive lasate de persoanele care l-au achizitionat ne conving inca o data ca achizitionarea acestui brad este o investitie foarte inspirata. O investitie in fericirea si magia sarbatorilor de iarna. Cu ajutorului Bradului Montana veti avea parte de o atmosfera de basm la dumneavoastra acasa. Salvati un bradut natural de la taiere si va bucurati de frumusetea Craciunului in jurul superbului brad de Craciun Montana.

Brad Artificial Montana 180 cm Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Culoare vie

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Practic
  • Aspect frumos
  • Diverse dimensiuni
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *