Set Antirid Nutritiv in 4 Pasi Farmstay Korea Pareri si Informatii Utile

Set Antirid Nutritiv in 4 Pasi Farmstay Ceramide Firming este un kit de ingrijire a pielii care contine patru produse esentiale: toner, ser concentrat de fata, crema pentru ochi si crema de fata, plus un demachiant bifazic Ceramide cadou. Acest set de ingrijire a pielii este conceput pentru a ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine, pentru a imbunatati fermitatea pielii si pentru a hidrata in profunzime.

Primul pas din acest set este Farmstay Ceramide Firming Facial Toner. Acest toner este conceput pentru a hidrata si a pregati pielea pentru celelalte produse din set. Formula sa contine ceramide, care ajuta la mentinerea barierei naturale a pielii si la imbunatatirea elasticitatii acesteia. Tonifiantul ajuta la calibrarea pH-ului pielii si la eliminarea oricaror impuritati sau reziduuri ramase pe piele dupa curatare.

Vezi pretul aici

Pasul doi este aplicarea Serului Concentrat de Fata Farmstay Ceramide Firming. Acest ser contine o concentratie ridicata de ceramide, impreuna cu acid hialuronic si alte ingrediente hidratante, pentru a ajuta la imbunatatirea hidratarii si a fermitatii pielii. Serul are o textura usoara si se absoarbe rapid in piele, ajutand la reducerea aspectului liniilor fine si al ridurilor.

Pasul trei este Crema pentru Ochi Farmstay Ceramide Firming. Aceasta crema este special formulata pentru a fi folosita in jurul ochilor, unde pielea este mai subtire si mai sensibila. Crema pentru ochi contine ceramide si alte ingrediente hidratante, pentru a ajuta la reducerea cearcanelor, umflaturilor si a aspectului obosit al pielii din jurul ochilor. Crema pentru ochi este delicata si se absoarbe usor in piele.

Mai multe detalii aici

Pasul patru este Crema de Fata Farmstay Ceramide Firming. Aceasta crema este conceputa pentru a fi folosita pe intreaga fata si gat, pentru a ajuta la reducerea ridurilor si la imbunatatirea fermitatii pielii. Crema contine ceramide si alte ingrediente hidratante, care ajuta la mentinerea hidratarii pielii, reducand astfel aspectul ridurilor si liniilor fine. Crema este bogata si hidratanta, dar se absoarbe usor in piele.

In plus, acest set vine cu un Demachiant Bifazic Ceramide cadou, care ajuta la indepartarea machiajului si a impuritatilor de pe piele, fara a lasa un film gras sau a usca pielea.

In concluzie, Set Antirid Nutritiv in 4 Pasi Farmstay Ceramide Firming este un kit de ingrijire a pielii care contine patru produse esentiale pentru a ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine, pentru a imbunatati fermitatea pielii si pentru a hidrata in profunzime.

Set Antirid Nutritiv in 4 Pasi Farmstay Korea Pareri si Informatii Utile

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficiente

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Cantitate ok

10.0/10

Pret bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Foarte eficiente
  • Rezultate vizibile
  • Ingrediente de calitate
  • Cantitate ok

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *