Soba tip semineu pe lemne Victoria 05, Deluxe SM Pareri si Recomandari utile

Soba tip semineu pe lemne Victoria 05, Deluxe SM Pareri si Recomandari utile este o soba perfecta pentru o locuinta, se incastreaza foarte frumos si usor, pentru cabana de munte, perfecta pentru a fi transportata cu rulota sau in camping, la nevoie.
Functioneaza pe lemne, brichete. Soba tip semineu pe lemne este o alternativa foarte buna la alte tipuri de optiuni de incalzire mult mai costisitoare.
Este foarte sigura in timpul arderii datorita celor 4 mm grosime de tabla de inalta calitate, ai corpului sobei.

Vezi oferta aici

Pe partea interioara soba este captusita cu caramizi care sporesc capacitatea de ardere si mentin caldura in camera mai mult timp.
In cazul in care lemnul este umed, nu este o problema pentru ca soba beneficiaza de un spatiu special pentru uscarea lemnului ce urmeqaza a fi ars.
Este dotata cu amortizor in zona frontala pentru controlul alimentarii cu aer, de asemenea cu o clapeta de aer secundara pentru o combustie mai puternica si cu semineu cu gratar din fonta.


Soba tip semineu are un design rustic ,deosebit, foarte placut ce va da o atmosfera calda locuintei, este o soba eficienta, ce incalzeste foarte bine, acest lucru depinzand foarte mult de cantitatea de lemne introduse pentru ardere si de cat de des acestea sunt introduse.
Puterea de incalzire este de 7W. Poate incalzi suprafete de pana la 55 m2 si aproximativ 143 m3.
Dimensiunile sobei sunt urmatoarele: Latime 380 mm, Adancime 390 mm, Inaltime 750 mm, Greutate neta 47 kg, Greutate bruta 50 kg.

Mai multe detalii aici

Putem spune despre aceasta soba ca este o achizitie foarte inspirata, de un real ajutor ca sa nu mai spunem de faptul ca este foarte convenabila din punct de vedere financiar. Raportul pret calitate este unul corect si recomandam soba tip semineu pentru eficienta pe care o are la incalzire, pentru design ul rustic atat de placut si pentru consturile minime pentru incalzire.
Investiti in confortul casei dumneavoastra.

 

 

Soba tip semineu pe lemne Victoria 05, Deluxe SM Pareri si Recomandari utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Eficienta
  • Usor de montat
  • Design deosebit
  • Rezistenta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *