Soba teracota Gospodarul bej ivory Pareri si Sfaturi Utile

Soba teracota Gospodarul bej ivory , cu usa de sticla si plita mica, dimensiuni 80x47x120 cm. O soba cu un design deosebit de frumos, ce va arata minunat in orice locuinta. Extrem de eficienta, cu putere mare de incalzire cu un consum minim de combustibil.
Structura interna este realizata din fier forjat de inalta calitate de 5 mm, iar fiecare bucata de teracota este izolata si captusita cu caramida refractara. Focarul este dublu samotat, iar imbinarile sunt realizate cu chit si materiale de inalta calitate, foarte rezistente la temperaturi inalte.

Vezi oferta aici


O solutie cu adevarat convenabila pentru incalzirea oricarui tip de casa. Pe langa faptul ca are un design deosebit de frumos, soba de teracota este cu adevarata eficienta, prin calitatea caldurii emanate, prin timpul de pastrare a caldurii in locuinta si prin faptul ca combustibilul este mult mai ieftin si sanatos. Puteti alege intre Lemn, Peleti, Carbune, Brichete. Oricare dintre acestia fiinf perfecti pentru aceasta soba.
Se transporta usor dintr o camera in alta, fara probleme.

Pentru un aspect cat mai placut, soba teracota pentru incalzire a fost acoperita pe unele parti cu blaturi din granit de ainalta calitate, negre. Pe acestea le puteti folosi deasemenea pentru depozitare.
Usita din fier forjat si sticla termorezistenta va permite sa monitorizati focul dar si sa va bucurati vizual de spectacolul linistitor al focului arzand in soba.
Dimensiunile sobei teracota Gospodarul bej ivory sunt: Lungime 800 mm,Inaltime 1200 mm,Adancime 470 mm, Dimensiuni usa de alimentare (mm) 220 x 200, Diametru cos fum/gaze arse 115 mm, Greutate 220 Kg.
Este recomandata pentru incaperi pana la 12 m².

Mai multe detalii aici


Soba de teracota este o alternativa de incalzire a locuintei, foarte inspirata, este traditionala, sanatoasa si foarte sigura. Centralele au nenumarate dezavantaje si mentionam aici numai costurile ridicate ale peletilor si a unitatii in sine.
Putem spune despre Soba Teracota Gospodarul Ivoy Bej, ca este o alegere si o investitie de viitor si sigura pentru casa si familia dumneavoastra. Raportul pret calitate este unul foarte corect

Soba teracota Gospodarul bej ivory Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Materiale de calitate
  • Eficacitate maxima
  • Pret bun
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *