Statia de calcat Tefal SV8055E0 Recenzie si Sfaturi Utile

Statia de calcat Tefal SV8055E0 Express Anti-Calc este un aparat puternic si eficient, conceput pentru a face procesul de calcare cat mai simplu si mai rapid posibil. Cu o putere de 2800 W, aceasta statie de calcat ofera o presiune de 6.5 bar si un jet de abur de 450g/min, ceea ce permite eliminarea cutelor chiar si din cele mai grele tesaturi.

Talpa Durilium a statiei de calcat este special conceputa pentru a glisa usor peste orice tip de material, fara a afecta tesatura. Acest lucru face ca procesul de calcare sa fie mult mai rapid si mai eficient, deoarece nu este necesar sa treceti de mai multe ori pe acelasi loc pentru a indeparta cutele.

Vezi pretul aici

Statia de calcat Tefal SV8055E0 Express Anti-Calc este prevazuta cu un rezervor de apa de 1.8 L, ceea ce inseamna ca puteti calca mai multe articole de imbracaminte fara a fi nevoie sa umpleti frecvent rezervorul. De asemenea, acest aparat dispune de functia de auto-oprire, care opreste automat aparatul dupa cateva minute de inactivitate, pentru a economisi energie si a preveni orice accidente.

Un alt aspect important al acestei statii de calcat este sistemul sau anti-calcar. Aceasta functie previne acumularea de calcar in aparat si pe talpa, astfel incat sa puteti calca fara probleme, fara a fi nevoie sa curatati sau sa intretineti aparatul prea des.

Mai multe detalii aici

Statia de calcat Tefal SV8055E0 Express Anti-Calc are un design elegant si modern, cu un finisaj negru mat, care se va potrivi perfect in orice bucatarie sau camera de calcat. In concluzie, aceasta statie de calcat este un aparat puternic, eficient si usor de utilizat, care va face procesul de calcare mult mai simplu si mai rapid.

Statia de calcat Tefal SV8055E0 Recenzie si Sfaturi Utile

10

Design

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit
  • Practic
  • Calitate materiale
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *