Friteuza TEFAL Super Uno FR314030 Pareri si Informatii Utile

Friteuza TEFAL Super Uno FR314030 este un aparat de gătit ușor de utilizat și eficient în bucătărie, ideal pentru prepararea unei game variate de mâncăruri prăjite. Această friteuză are o capacitate de preparare de 1.5 kg, ceea ce o face perfectă pentru familii mari sau pentru a pregăti o cantitate mai mare de mâncare într-o singură sesiune de gătit.

Vezi pretul aici

Una dintre caracteristicile principale ale acestei friteuze este filtrul de miros, care ajută la reducerea mirosurilor neplăcute care pot fi generate în timpul procesului de gătire. Acest filtru de miros poate fi ușor îndepărtat și curățat pentru a asigura o performanță optimă a friteuzei.

Friteuza TEFAL Super Uno FR314030 are, de asemenea, un termostat ajustabil care permite controlul temperaturii de gătit. Acesta poate fi reglat până la o temperatură maximă de 190°C, oferind astfel flexibilitate în pregătirea diferitelor tipuri de alimente.

Designul friteuzei este atractiv și modern, cu un finisaj alb. Ceașca de gătit are un strat antiaderent care previne lipirea alimentelor și facilitează curățarea friteuzei după utilizare. Capacul este prevăzut cu o fereastră transparentă, care permite verificarea alimentelor în timpul procesului de gătire.

Friteuza TEFAL Super Uno FR314030 este, de asemenea, echipată cu mânere izolate termic, pentru o manipulare sigură și confortabilă a friteuzei în timpul utilizării.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Friteuza TEFAL FR314030 este un aparat excelent pentru gătit în bucătăria ta. Cu o capacitate mare de preparare, un filtru de miros, termostat ajustabil și un design modern și atractiv, această friteuză este perfectă pentru pregătirea unei game variate de mâncăruri prăjite în mod rapid și ușor.

Calitatea Tefal este prezenta in toata lumea iar produsele Tefal garanteaza calitatea. Raportul pret calitate pentru acest produs este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Dwyn Vezi oferta ForIT Vezi oferta Badabum

Friteuza TEFAL Super Uno FR314030 Pareri si Informatii Utile

10

Design

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Functii de ajutor
  • Programe bune
  • Practica
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *