Storcător de fructe cu melc Heinner HSJ-600RD Recomandari utile

Storcător  de fructe cu melc Heinner HSJ-600RD este un aparat de calitate superioară, conceput pentru a extrage cu eficiență sucul din fructe și legume într-un mod sănătos și delicios. Cu o putere de 150 W și o viteză de rotație de 80 RPM, acest storcător reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să-și păstreze un stil de viață sănătos.

Storcătorul Heinner HSJ-600RD se evidențiază printr-un design elegant și modern, cu accente de roșu și inox, care îi conferă un aspect atrăgător în orice bucătărie. Construcția sa solidă asigură durabilitate și stabilitate în timpul utilizării.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui storcător este tehnologia sa cu melc. Spre deosebire de storcătoarele tradiționale cu cuțite rotative, acesta folosește un melc pentru a stoarce treptat sucul din fructe și legume. Această abordare lentă și metodică asigură o extracție eficientă a sucului, păstrând în același timp enzimele, vitaminele și nutrienții esențiali.

Vezi oferta aici

Cu o viteză de rotație de doar 80 RPM, storcătorul Heinner HSJ-600RD minimizează expunerea ingredientelor la căldură și oxidare, menținând astfel calitatea și prospețimea sucului. Această caracteristică este esențială pentru a obține un suc bogat în nutrienți, cu o aromă și o textură superioară.

Storcător  de fructe cu melc Heinner este echipat cu o funcție de revers, ceea ce înseamnă că poate inversa direcția de rotație a melcului. Această caracteristică este utilă în situațiile în care storcătorul se blochează sau ingredientele se încurcă, permițându-vă să deblocați rapid și să continuați procesul de stoarcere.

Mai multe detalii aici

Heinner HSJ-600RD este conceput cu accent pe utilizare și curățare facilă. Are un sistem de asamblare și demontare rapidă, ceea ce facilitează curățarea componentelor storcătorului. De asemenea, storcătorul vine cu o perie de curățare inclusă, pentru a ajuta la îndepărtarea eficientă a reziduurilor.

Recomandam acest storcator de fructe pentru raportul pret calitate foarte corect.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta Dwyn Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta ShopU Vezi oferta ForIT

Storcător de fructe cu melc Heinner HSJ-600RD Recomandari utile

10

Rezistent

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Design placut

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Fiabil in timp
  • Practic
  • Usor de curatat
  • Stoarcere la rece

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *