VidaXL Set mobilier de exterior 7 piese – Confort și calitate Pareri Utile

VidaXL Set mobilier de exterior, 7 piese, lemn masiv de acacia este o alegere excelentă pentru cei care caută un set de mobilier de exterior durabil, confortabil și elegant.

Acest set de mobilier de exterior de la VidaXL este format din 7 piese, realizate din lemn masiv de acacia durabil și finisat într-o nuanță naturală de lemn. Include o masă mare, șase scaune confortabile și o umbrelă practică pentru a oferi o experiență de relaxare perfectă în aer liber.

Masa are o lungime de 150 cm, o lățime de 90 cm și o înălțime de 74 cm, ceea ce o face suficient de mare pentru a putea găzdui toți cei șase scaune. Suprafața sa netedă și finisajul elegant îi conferă o notă de rafinament și o face ușor de întreținut.

Vezi oferta aici

Scaunele sunt confortabile și durabile, cu spătar înalt și șezut larg pentru a oferi suport și confort pentru ore întregi. Realizate din lemn masiv de acacia și finisate în aceeași nuanță naturală, acestea sunt potrivite pentru orice stil de decor de exterior.

Umbrela este realizată din poliester de înaltă calitate și este susținută de un cadru din oțel acoperit cu pulbere, ceea ce o face robustă și rezistentă la intemperii. Poate fi ușor deschisă și închisă cu ajutorul unui mecanism practic, iar dimensiunile sale de 2,5 m în diametru oferă suficientă umbră pentru toți membrii familiei sau prietenii.

VidaXL Set mobilier de exterior, 7 piese, lemn masiv de acacia este un set de mobilier excelent pentru orice persoană care dorește să-și petreacă timpul în aer liber în confort și stil. Calitatea construcției este excelentă, iar lemnul masiv de acacia este durabil și rezistent la intemperii.

Mai multe detalii aici

Scaunele sunt confortabile și oferă suport pentru spate și șezut pentru ore întregi, iar masa este suficient de mare pentru a găzdui toți cei șase scaune. Umbrela este o adăugare binevenită, oferind suficientă umbră în zilele toride de vară.

Finisajul natural de lemn conferă un aspect elegant și se integrează perfect în decorul de exterior. Setul a fost ușor de asamblat cu instrucțiuni clare și vine cu toate accesoriile necesare.

VidaXL Set mobilier de exterior 7 piese - Confort și calitate Pareri Utile

10

Rezistente

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Design placut

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Rezistente
  • Materiale de calitate
  • Raport pret calitate corect
  • Practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *