Tratament pentru densificarea parului Kerastase Densifique Cure Pareri Utile

Tratament pentru densificarea parului Kerastase Densifique Cure Femme 30*6ml este un tratament pentru femei care are ca scop imbunatatirea densitatii si a volumului parului. Aceasta formula avansata contine ingrediente active puternice, cum ar fi stemoxydina, care ajuta la cresterea si regenerarea firelor de par.

Tratamentul vine in cutii cu 30 de fiole de 6 ml fiecare, care trebuie folosite timp de 3 luni. Fiecare fiola contine o doza exacta de tratament, astfel incat sa se asigure o aplicare uniforma si eficienta.

Pentru a utiliza Tratament pentru densificarea parului, trebuie sa spalati parul cu samponul Kerastase Densifique Shampoo, apoi sa uscati parul cu un prosop si sa aplicati continutul unei fiole direct pe scalp, folosind aplicatorul inclus. Masati usor scalpul timp de cateva minute, pentru a ajuta la distribuirea uniforma a tratamentului. Nu este necesara clatirea.

Vezi pretul aici

Este recomandat sa utilizati acest tratament de 3 ori pe saptamana, timp de 3 luni. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa utilizati intregul set Kerastase Densifique, inclusiv samponul si balsamul, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii parului si a scalpului.

In ceea ce priveste eficacitatea, Tratamentul Kerastase Densifique Cure Femme 30*6ml a fost testat clinic si a demonstrat ca ajuta la cresterea densitatii parului cu pana la 1.700 de fire in doar 3 luni. In plus, acest tratament ajuta la intarirea firului de par si la imbunatatirea texturii, lasand parul mai voluminos si mai puternic.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Tratamentul Kerastase Densifique Cure Femme 30*6ml este o optiune excelenta pentru femeile care doresc sa-si imbunatateasca densitatea si volumul parului. Cu o formula puternica si eficienta, precum si cu aplicarea usoara si convenabila, acest tratament este unul dintre cele mai bune produse disponibile pe piata pentru tratarea caderii parului si a pierderii densitatii.

Vezi oferta Salon El Studio Vezi oferta Notino Vezi oferta Emag Vezi oferta Haircare

Tratament pentru densificarea parului Kerastase Densifique Cure Pareri Utile

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Parfum placut

10.0/10

Rezultate

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Rezultate imediate
  • Eficient
  • Parfum finut si placut
  • Ingrediente calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *