Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY Pareri si Recomandari Utile

Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY, este un ventilator foarte practic si eficient dotat cu rezervor de apa de 1.8l, cu telecomanda pentru o experienta cat mai confortabila, temporizator si umidificare 360 grade.
Acesta raceste rapid incaperea, racoreste si aduce confortul in casa ta, in zilele caniculare sau in noptile tropicale din orasul tau. Rezervorul de apa este usor de umplut si de instalat.
Panoul de control este intuitiv si foarte usor de folosit. Ventilatorul se roteste, stanga dreapta, pentru o racorire cat mai eficienta a intregii incaperi.

Vezi oferta aici


Dotat cu functia de Ionizare, acesta este un real beneficiu pentru sanatate, printr o apasare a butonului ION, se va activa aceasta functie de ionizare.
Ai la dispozitie trei tipuri de ventilatie, normala, ca viteza si ca zgomot, natural, pentru o ventilare care nu deranjeaza in nici un fel, nici ca zgomot nici ca viteza si ventilatia silentioasa, pentru noaptea, in timpul somnului.
Prin functia Mist, racorirea se va face mai temeinica deoerece va incepe procesul de umidificare a aerului, odata cu ventilarea.
Ai la dispozitie 3 trepte de viteza. Design ul este unul modern si placut, se potriveste in orice tip de camera, poate fi mutat cu usurinta dintr o camera in alta. Poate fi folosit la birou, acasa, pe balcon, pe teresa sau in orice spatiu care necesita racorire. Se monteaza foarte usor si este foarte simplu de folosit. Rezistent in timp si de un real ajutor in orice gospodarie, o alternativa buna la aerul conditionat, mai ales pentru persoanele care nu suporta frigul dat de aparatele de aer conditionat.

Mai multe detalii aici


Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY este un ventilator puternic, eficient iar recenziile lasate de persoanele care l au incercat ne conving ca acesta este o achizitie foarte inspirata si de un real ajutor. Raportul pret calitate este unul corect.
O vara racoroasa!

Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate materiale si motor

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Silentiozitate

10.0/10

Eficient

10.0/10

PRO

  • Puternic
  • Silentios
  • Functia Mist
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *