Ventilator Turn Cu Telecomanda COMFORT 60 PLUS Pareri

Ventilator Turn Cu Telecomanda COMFORT 60 PLUS este un ventilator foarte practic, fiind turn, nu ocupa mult spatiu, design ul este unul modern si foarte placut. Este potrivit pentru orice camera, dormitor, sufragerie, birou, terasa, sau orice alt spatiu unde este nevoie de racorirea aerului.
Este dotat cu 3 trepte de viteza, lent, mediu, rapid si cu 3 moduri, normal, natural si somn pentru noptile calduroase, acesta va face o briza foarte placuta, nu foarte puternica pentru a nu va trezi dimineata raciti sau cu dureri de cap.

Vezi oferta aici


Este dotat cu telecomanda, deci va fi foarte comod sa l opriti, sa o porniti sau sa schimbati treptele de viteza, la nevoie.
Deasemenea este dotat cu un timer, cu ajutorul caruia puteti seta ca ventialtorul sa se opreasca dupa un anumit timp, de exemplu daca va culcati si nua ti vrea sa l tineti deschis toata noaptea, puteti seta sa se inchida automat.
Este foarte silentios, nu va deranja functionarea lui, usor de transportat, are un maner, are o greutate foarte mica.
Extrem de eficient, isi face treaba foarte bine, functionand cu o putere de 60W, capul este pivotant la 70 de grade, panoul pentru setari, tactil si foarte usor de folosit.

Mai multe detalii aici


Baza este foarte stabila, este foarte compact si usor de folosit. Se va integra perfect in ocice locuinta, datorita designului foarte placut si modern si culorii negre.
Inaltimea este de 79cm iar dimensiunile 20/20 / 78,5cm. Greutatea de 1,76 kg.
Ventilator Turn Cu Telecomanda COMFORT 60 PLUS este un ventilator foarte recomandat de catre persoanele care l au incercat si asta putem vedea din recenziile pozitive.
Putem spune ca este o achizitie inspirata pentru anotimpul calduros, raportul pret calitate fiind unul foarte corect.
Sa fie vara si sa fie racoare cu ventilatorul turn Comfort!

Ventilator Turn Cu Telecomanda COMFORT 60 PLUS Pareri

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Calitate

10.0/10

PRO

  • Silentios
  • Stabil
  • Puternic
  • Telecomanda
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *