Wella Professionals Fusion Intense Repair Review si Pareri Utile

Wella Professionals Fusion Intense Repair este o gama de produs de îngrijire a părului special formulata pentru a repara și hrăni părul deteriorat. Face parte din linia Wella Professionals Fusion, care este concepută pentru a oferi hrănire intensă și repararea părului deteriorat. Produsul este potrivit pentru utilizare pe toate tipurile de păr și este conceput pentru a fi utilizat ca tratament.

Este formulat dintr-un amestec de ingrediente benefice pentru firul de par, inclusiv cheratina și aminoacizi de mătase, care ajută la întărirea și protejarea părului de deteriorarea ulterioară. Produsul conține, de asemenea, un amestec special de uleiuri, inclusiv ulei de argan și avocado, care ajută la hrănirea și hidratarea părului, lăsându-l moale și neted. Dacă ai părul deteriorat și cauți un produs care să-l repare și să-l hrănească, atunci Wella Professionals Fusion Intense Repair poate fi o alegere bună pentru tine.

Vezi oferta Esteto


Wella Professionals Fusion Intense Repair este o gama extrem de eficienta, cu rezultate vizibile, notabile si de durata.
Produsele din gama sunt urmatoarele: Wella Care Fusion – Tratament pentru reparare Amino Refiller 70ml, Wella Care Fusion – Sampon pentru reparare intensa 1000 ml, Wella Care Fusion – Sampon de reparare a parului deteriorat 250ml, Wella Care Fusion – Masca tratament pentru reparare intensa 150 ml, Wella Care Fusion – Balsam tratament pentru reparare 200 ml, Wella Care Fusion – Masca tratament pentru reparare intensa 500 ml.

Mai multe detalii aici

Aceste produse sunt extrem de eficiente, veti putea observa schimbari inca de la primele utilizari. Raportul pret calitate este unul corect pentru aceste produse.
Recomand aceste produse minune pentru orice tip de par daca iti doresti par mai sanatos, mai puternic, stralucitor si plin de vitalitate.
Personal le folosesc si pot sa spun ca parul meu s-a schimbat mult in bine, este moale, catifelat, hidratat si se simte sanatos, fara a se electriza si, foarte important, se aranjeaza mult mai frumos, se coafeaza mult mai repede si mai bine.

Vezi oferta Esteto Vezi oferta Haircare Vezi oferta ShopElStudio Vezi oferta Notino Vezi oferta Procosmetic Vezi oferta Emag Vezi oferta Hiris Vezi oferta Cupio

Wella Professionals Fusion Intense Repair Review si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Rezultate garantate

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Produse multiple
  • Eficiente
  • Cantitate buna
  • Rezultate garantate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *