Aeroterma Ceramica Cecotec ReadyWarm Pareri si Sfaturi

Aeroterma Ceramica Cecotec ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart este o aeroterma moderna si eficienta din punct de vedere energeti
Acesta dispune de un sistem de incalzire ceramic, care este mai rapid si mai eficient decat un sistem traditional de incalzire prin radiatie. De asemenea, aeroterma dispune si de un sistem de ventilatie, care permite distributia caldurii in intreaga incapere mai rapid si eficient.
Aeroterma este prevazuta cu un display LED care afiseaza temperatura actuala si setarile de temperatura, si are un termostat inteligent care permite setarea temperaturii dorite si mentinerea acesteia constante. Aceasta permite economisirea energiei si evitarea supraincalzirii sau racirii excesive a incaperii.
Dotata cu protectie pentru supraincalzire si impotriva rasturnarii si cu grija pentru evitarea introducerii degetelor in interiorul aerotermei.

Vezi oferta aici

Aeroterma Ceramica Cecotec ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart este silentioasa si nu va deranja nici daca in camera incalzita se doarme sau se priveste la tv.
Puteti seta temperatura intre 10º si 35º. Aeroterma este foarte silentioasa, poate fi lasata pornita si atunci cand dormiti, fara nici o problema.
Design-ul este unul foarte frumos, modern, va arata foarte bine in orice casa. Acesta se va integra perfect in orice tip de amenajare.
Dimensiunile aerotermei sunt: 18 x 55.3 x 21.5 cm,1.62 kilograme.
Este foarte usor de transportat dintr-o camera in alta, aceasta fiind foarte usoara.

Mai multe detalii aici

Aeroterma Ceramica Cecotec ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart este potrivita pentru orice spatiu, camera, birou, aceasta va incalzi atmosfera rapid si va pastra caldura foarte eficient, in camera.

Raportul pret calitate pentru aceasta aeroterma este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata ce merita toti banii. O investitie in confortul casei dumneavoastra.
Recenziile pozitive ne conving inca o data de calitatea produsului, de fiabilitatea lui in timp si de eficienta in incalzirea incaperilor.

Aeroterma Ceramica Cecotec ReadyWarm Pareri si Sfaturi

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Incalzire puternica

10.0/10

Patreaza caldura

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Materiale de calitate
  • Fiabila in timp
  • Incalzire rapida si de durata
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *