Rezerva de Printul Harry

Rezerva de Printul Harry este o carte mult asteptata atat de oamenii simpli, care iubesc familia regala a Marii Britanii dar si de catre presa si istorici. Rezerva de Printul Harry va fi o carte de mare interes pentru istorici deoarece este scrisa de un membru al familiei regale direct de la sursa. Cartea va fi un mare succes datorita dezvaluirilor despre familia regala si despre Harry ca personaj principal, cu toate emotiile, angoasele si viata de zi cu zi a unui print.

De asemenea o perioada de interes pentru toate lumea este perioada in care printesa Diana a murit, cand Harry si William au trecut prin momente despre care se asteapta detalii.
Prințul Harry, al cărui nume complet este Henry Charles Albert David, s-a născut pe 15 septembrie 1984, la Londra, Anglia. Este fiul mai mic al Prințului Charles și al Prințesei Diana și fratele mai mic al Prințului William.

Vezi oferta aici

Harry a fost educat la mai multe școli, inclusiv Wetherby School, Ludgrove School și Eton College. După ce și-a terminat studiile, s-a alăturat armatei britanice, servind ca ofițer în Blues and Royals, un regiment de cavalerie al armatei britanice. A servit în Afganistan pentru două turnee și a fost promovat la gradul de căpitan.

În 2016, Prințul Harry a cunoscut-o pe actrița americană Meghan Markle, iar cuplul a început să se întâlnească. Ei și-au anunțat logodna în noiembrie 2017 și s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la Capela Sf. George, Castelul Windsor.

Mai multe detalii aici

În ianuarie 2020, Prințul Harry și Meghan au anunțat că se retrag din rolurile lor de membri seniori ai familiei regale și plănuiesc să devină independenți financiar. Ei au mai spus că își vor împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord. De atunci s-au mutat în America de Nord și și-au găsit viață nouă, muncă și misiuni sociale.

Prințul Harry este cunoscut pentru activitatea sa caritabilă, inclusiv pentru sprijinul pentru soldații și veteranii răniți și pentru eforturile sale de a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele de sănătate mintală. De asemenea, a fondat Jocurile Invictus, un eveniment sportiv internațional de adaptare pentru militarii răniți și veterani.

Cartea reprezinta un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si merita sa fim parte din istorie, citind Rezerva.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Libris Vezi oferta Bookzone Vezi oferta Librex Vezi oferta Carturesti Vezi oferta Nemira

Rezerva de Printul Harry

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de citit

10.0/10

Intersanta

10.0/10

Istorica

10.0/10

PRO

  • Best seller
  • Usor de citit
  • Dezvaluiri unice
  • Istorica
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *