Cele mai bune geluri UV pentru manichiura

Cele mai bune geluri UV pentru manichiura. Veti putea gasi in urmatoarele randuri cele mai bune geluri, cele mai cautate si cele mai recomandate geluri uv pentru o manichiura reusita. Pentru ca o manichiura reusita se realizeaza doar cu produse de cea mai buna calitate. De foarte multe ori cumparam geluri mai ieftine si ne trezim cu probleme care nu sunt tocmai de neluat in seama, alergii la maini si multe alte probleme in relatie cu produsele pentru unghii folosite. Nu faceti rabat la calitate la produsele de unghii pentru ca se va vedea si se va simti. O manichiura realizata cu produse bune va arata superb si va rezista mult timp.
Va voi prezenta cele mai bune geluri de unghii, folosite si in saloanele de manichiura.

 

Vezi oferta aici

Gelurile Allepaznokcie sunt geluri de o vascozitate medie si mare, de constructie, pot fi folosite cu succes si la constructia cu sabloane. Ideale pentru realizarea curbei C, foarte bune pentru extensie si se muleaza perfect si pe tipsuri sau ep unghia naturala. Sunt foarte folosite in cele mai bune saloane de manichiura. Au nuante foarte frumoase si diverse.

Vezi oferta aici

Gelurile Gelaxyo aflate foarte sus in topul tuturor cunoscatorilor in materie de unghii false. Gelurile uv Gelaxyo sunt geluri rezistente, in nuante superb, finute ce vor da unghiiilor un aspect luxos, de glamour. Foarte usor de lucrat si de modelat si nu curg spre cuticula. Gelurile uv Gelaxyo sunt hibrid deoarece combina rezistenta acrilului cu elasticitatea gelului. Poate fi folosit atat pe sablon cat si pe unghia naturala.

Vezi oferta aici

Gelurile Mack`s sunt geluri cu o vascozitate ridicata, ideale pentru constructia cu sablon sau tips sau si pe unghia naturala. Ideale pentru incepatori deoarece se lucreaza foarte usor si frumos si iti dau timp sa le modelezi pentru ca nu curg deloc. Sunt extrem de rezistente, o manichiura executata corect cu aceste produse poate dura pana la 6 saptamani. Sunt produse profesionale de inalta calitate. Ai la dispozitie nuante superbe, nude, alb laptos, roz si multe altele.

 

Vezi oferta aici

Gelurile Fsm Gel UV este un gel perfect, ca si cele de mai sus, de o calitate foarte buna si foarte accesibil ca pret. Disponibil in variantele de jeleu, autonivelant si fiber gel. Cu o vascozitate crescuta, se modeleaza foarte usor, disponibil intr-o mare varietate de culori si nuante. Ca si gelurile de mai sus, gelul uv Fsm nu contine alergeni si este foarte sigur.

Vezi oferta aici

Gelurile Everin sunt geluri autonivelante, rezistente, in nuante si culori superbe, foarte pigmentate, nu curge, se pileste foarte usor si polimerizeaza repede.

 

Vezi oferta aici

Gelurile Nails Up sunt geluri de inalta calitate, usor de aplicat, foarte rezistente. Puteti gasi in aceasta gama nuante foarte frumoase si versatile. Gelurile de la Nails Up sunt foarte rezistente si usor de lucrat.

 

Vezi oferta aici

Gelurile Roniki sunt geluri extrem de rezistente, foarte usor de lucrat, se usuca perfect in lampa de minim 48W si sunt disponibile in nuante foarte frumoase.

Cele mai bune geluri UV pentru manichiura

10

Calitate

10.0/10

Practice

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Culori

10.0/10

Rezistente

10.0/10

PRO

  • Rezistente
  • Ingrediente sigure
  • Culori frumoase
  • Usor de folosit
  • Preturi bune

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *