APARAT DE VASLIT TOORX ACTIVE Pareri si recomandari utile

APARAT DE VASLIT TOORX ACTIVE este un aparat de fitness extrem de benefic si eficient deoarece lucreaza o gama variata de muschi, muschii spatelui, ai picioarelor, bratele si multi alti muschi. Este un aparat foarte rezistent si robust, ceea ce va garanteaza un antrenament placut si eficient. El functioneaza pe baza unui sistem magnetic, ce se poate regla pe 8 nivele de dificultate. Suporta o greutate maxima de 100 Kg si este dotat cu un ecran LCD pe care veti putea vedea caloriile arse, timp, distanta, puls.
Pista este din aluminiu iar scaunul rulant functioneaza pe rulmenti.

Vezi oferta aici


Aparatul nu ocupa foarte mult spatiu in cazul in care doriti sa l achizitionati pentru a va antrena acasa. Dimensiunile sunt 1525 x 775 x 558 mm, dimensiuni inchise 770 x 558 x 1525 mm. Se depoziteaza foarte usor, prin ridicare sasiului si plierea acestuia.
Aparatul de vaslit poate fi folosit de oricine, cu orice nivel de pregatire, incepator, intermediar sau avansat. Un aparat foarte eficient si placut la utilizare. Nu are o greutate exagerata, aproximativ 18 kg, deci este destul de usor de mutat dintr o camera in alta.
Este dotat cu 9 programe prestabilite si 4 programe personaliate in functie de cum doriti sa va antrenati.

Mai multe detalii aici


Aparatul TOORX ACTIVE este perfect pentru antrenamentele la interior atunci cand va puteti deplasa la sala, atunci cand vremea de afara nu va permite, atunci cand doriti sa evitati aglomeratia sau pur si simplu nu aveti timp pentru mersul la sala. Este foarte silentios deci nu veti deranja pe nimeni in timpul antrenamentului. Este realizat din materiale de calitate, stabile si rezistente.
Este un aparat foarte recomandat si foarte laudat de catre persoanele care l au incercat, putem spune ca raportul pret calitate este unul foarte bun si aparatul merita achizitionat pentru antrenamentul in confortul si intimitatea propriei locuinte.

Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Kettler Vezi oferta Emag

APARAT DE VASLIT TOORX ACTIVE Pareri si recomandari utile

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Usor de montat
  • Foarte eficient
  • Raport pret calitate bun
  • Silentios
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *