Ondulator BaByliss 2523PE conic Flawless Smooth Curls Pareri si Sfaturi utile

Ondulator BaByliss 2523PE conic Flawless Smooth Curls este un produs foarte practic si eficient. Iti poti aranja parul la tine acasa, vei obtine bucle superbe, onduleuri sau bucle mai stranse, dupa cum doresti. Este dotat cu Wrap Control adica parul nu va pica de pe ondulator si se va infasura cu usurinta. Este foarte potrivit pentru parul mediu sau lung. Sistemul Advanced Ceramics asigura o incalzire egala a suprafetei ondulatorului pentru o protectie avansata a parului si pentru bucle armonioase.
Poti alege temperatura dorita, mai mare sau mai mica in functie de coafura si de tipul parului. Invelisul Quartz-Ceramic asigura protectia firului de par, astfel acesta nu se va arde si nu se va degrada si un aspect foarte important, efectul de frizz va fi eliminat, parul nu se va mai electriza.

Vezi oferta aici


Diametrul este de 25 mm in partea de sus si se subtiaza pana la 13mm.
Ondulatorul Flawlessly Smooth Curls este foarte cautat si recomandat, este produs de Babyliss, o companie de top ce produce cele mai bune aparate pentru coafat parul. La pachet cu ondulatorulvei primi si o manusa pentru protejarea mainii.
Poti realiza bucle de orice tip, fara sa ai mare experienta, cu ondulatorul Babyliss este foarte simplu. Renunta la a merge la saloane, unde costa, de cele mai multe ori cat nu face, si coafeaza te acasa la tine, dupa cum iti doresti.

Mai multe detalii aici


Design ul pentru Ondulator BaByliss 2523PE conic este unul foarte elegant si placut, butonul de on/off si de reglare a temperaturii se afla pe maner. Foarte usor de folosit, usor de transportat in calatorii si usor de depozitat. Raportul pret calitate pentru acest ondulator este unul foarte corect si putem spune ca este o achizitie ce merita facuta. Vei scuti bani, te vei coafa dupa cum doresti la tine in camera, se foloseste foarte usor si are rezultate foarte bune.

Ondulator BaByliss 2523PE conic Flawless Smooth Curls Pareri si Sfaturi utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Fiabil in timp
  • Usor de folosit
  • Eficient

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *