Cele mai bune Discuri exfoliante pentru ten Dermacte, 30 bucati, Academie Pareri Utile

Cele mai bune Discuri exfoliante pentru ten Dermacte. Académie Scientifique de Beauté este o cunoscuta si apreciata companie de cosmetice, ce s a impus pe piata produselor cosmetice prin inovatii, calitatea ingredientelor si eficacitatea acestora.
Este un brand cu traditie in lume, ce trateaza orice problema a pielii, produsele fiind dezvoltate pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare problema a acestuia.

Vezi oferta aici


Prin motto ul „Stiinta in slujba frumusetii” s au impus pe piata din intreaga lume prin studii dedicate cosmeticii si prin inovatii in domeniu, foarte apreciate in lume.
Cele mai bune Discuri exfoliante pentru ten Academie Derm Acte sunt dischete cu ajutorul carora veti putea exfolia usor tenul. Fie ca activati in domeniul make-up-ului, fie ca le folositi personal, dischetele exfoliante de la Academie sunt un real ajutor, acestea lasand tenul ca de bebelus indiferent daca tenul este sensibil, gras sau normal.

Realizate pe baza de acid glicolic, acid lactic si gluconolactone, acestea exfoliaza extrem de delicat pielea fetei, diminuand liniile fine, uniformizeaza nuanta tenului, elimina celulele moarte si diminueaza vizibil petele pigmentare. Sunt perfecte si chiar recomandate make up artistilor ce le pot folosi inainte de un machiaj. Machiajul se va aranja frumos, uniform si va dura mai mult.

Mai multe detalii aici


Dischetele au doua parti, o parte abraziva pentru o exfoliere mai puternica si partea neteda pentru o exfoliere mai delicata. Se pot folosi pe ten, gat si decolteu de 2, 3 ori pe saptamana sau la nevoie inaintea machiajului. Nu se va clati fata dupa folosire.
Sunt 30 de dischete, dureaza in timp iar raportul pret calitate putem spune ca este unul corect.

Sunt foarte folosite in industria de make up pentru eficienta lor si pentru faptul ca sunt extrem de practice, usor de folosit si eficiente.
Discuri exfoliante pentru ten Dermacte, 30 bucati, Academie sunt foarte recomandate de catre persoanele care le au incercat si noi le recomandam , ca fiind produse de foarte mare calitate si eficienta.

Vezi oferta Emag Vezi oferta HelpNet Vezi oferta DrMax Vezi oferta TopLine

Cele mai bune Discuri exfoliante pentru ten Dermacte, 30 bucati, Academie Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Cantitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficacitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Foarte eficiente
  • Usor de folosit
  • Rezultate vizibile
  • Ingrediente de calitate
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *