Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R Pareri si Sfaturi Utile

Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R, un calorifer electric foarte eficient, cu o putere de 2500W, va incalzi perfect o camera si chiar mai mult de atat, daca usile sunt lasate deschise acesta poate incalzi toate incaperile. Practic in casa se va simti confortul dat de caldura. Foarte potrivit pentru familiile cu copii mici, cu batrani sau pur si simplu pentru cei care vor un plus de cadura in casa. De asemenea este ideal pentru perioadele in care caldura este oprita sau este la minim, astfel veti evita racelile atat de nedorite.

Vezi oferta aici


Coriferul electric Tesy este disponibil in varinate cu 9, 12 si 14 elementi si este dotat cu 3 trepte de incalzire, astfel veti putea seta temperatura dorita, la a doua treapta veti putea chiar economisi energie, deci bani, pentru ca acesta consuma foarte putin.
Carcasa metalica este robusta si nu face zgomot atunci cand se incalzeste sau se raceste. Este usor de transportat deoarece este dotat cu roti de transport.

Sistemul de incalzire este prin convectie, prin circularea aerului. Suprafata de incalzire este mai mare cu 40% fata de alte calorifere electrice.
Se foloseste foarte usor, treptele de temperatura se schimba prin simpla rotire a butonului. Un led va semnaliza faptul ca acesta este in functiune si este de ajutor noaptea daca veti dori sa schimbati temperatura, pentru ca nu va mai trebui sa aprindeti lumina in camera.
Caloriferul Tesy este foarte sigur pentru familiile cu copii sau animale de companie, este dotat cu sisteme de siguranta care vor asigura oprirea functionarii acestuia daca este rasturnat.

Mai multe detalii aici


Putem spune despre acest calorifer ca este o investitie foarte buna pentru casa dumneavoastra. Este indispensabil in orice gospodarie, un real ajutor in zilele si noptile friguroase si o investitie in sanatatea familiei si a dumneavoastra.
Raportul pret calitate este unul foarte bun.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Mathaus

Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R Pareri si Sfaturi Utile

10

Eficient

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design placut

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Robust
  • Usor de folosit
  • Eficient
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *