Camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus Pareri Utile

Camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus SriHome este o solutie excelenta pentru cei care doresc sa isi asigure siguranta locuintei sau a afacerii lor. Aceasta este o camera de exterior, ce ofera o rezolutie FullHD de 3MP, o conexiune usoara la telefon sau PC, un mod de vedere pe timp de noapte color, functie de alarma, auto tracking si rezistenta la apa.

Camera este alba, si este foarte usor de instalat si de configurat, putand fi atasata la perete sau la tavan. Acesta este un dispozitiv wireless, care se poate conecta la internet prin Wi-Fi, eliminand nevoia de a trage cabluri prin casa sau prin afacerea dumneavoastra.

Camera are un unghi de vizualizare de 110 grade, ceea ce permite sa acopere o zona mare, oferind o vedere de ansamblu asupra zonei supravegheate. De asemenea, are o functie de auto-tracking, ceea ce inseamna ca poate detecta si urmari miscarea obiectelor sau a persoanelor in timp real.

Vezi oferta aici

Camera este echipata cu LED-uri infrarosii, care permit o vedere clara in conditii de lumina scazuta sau chiar in intuneric complet. O caracteristica importanta este faptul ca aceasta camera ofera o vedere colorata in timpul noptii, ceea ce inseamna ca imaginile vor fi mult mai clare si mai detaliate decat cu o camera obisnuita cu vedere in alb-negru.

Functia de alarma poate fi setata sa trimita notificari pe telefonul mobil atunci cand detecteaza miscare sau sunet in zona supravegheata, iar aceasta functie poate fi configurata si pentru a activa un semnal sonor sau luminos in cazul in care se detecteaza miscare.

Aceasta camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus SriHome este rezistenta la apa, cu un rating de protectie IP66, ceea ce o face ideala pentru utilizare in exterior, indiferent de vreme.

Mai multe detalii aici

In concluzie, aceasta camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus SriHome ofera o multime de functii utile si tehnologie de ultima ora, care pot contribui semnificativ la siguranta locuintei sau afacerii dumneavoastra. Este usor de instalat si configurat, iar imaginile oferite sunt de o calitate excelenta, in special in timpul noptii datorita functiei de vedere colorata. In general, este o achizitie foarte buna pentru oricine are nevoie de o camera de supraveghere eficienta si fiabila.

Camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus Pareri Utile

10

Eficienta

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Usor de instalat
  • Usor de folosit
  • Raport pret calitate bun
  • Recenzii pozitive
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *