Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M Impresii si Informatii Utile

Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M este un aparat excelent pentru iubitorii de cafea care caută o experiență autentică în prepararea cafelei. Acest espressor manual are o carafă pentru lapte cu sistem LatteCrema, o putere de 1450W și o presiune de 19 bari, ceea ce face ca prepararea cafelei să fie rapidă și ușoară, cu un gust delicios.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui espressor manual este sistemul său de măcinare. Maestro EC 9665.M are un sistem de măcinare cu cinci trepte de ajustare, care vă permite să alegeți grosimea măcinăturii potrivită pentru fiecare tip de cafea. Astfel, puteți prepara cafea espresso, cappuccino, latte macchiato sau alte tipuri de cafea, în funcție de preferințele dvs.

Vezi oferta aici

De asemenea, espressorul manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M are un sistem de spumare a laptelui foarte eficient, care vă permite să creați o spumă fină și cremoasă pentru latte-uri și alte băuturi pe bază de lapte. Carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema este ușor de utilizat și se poate curăța foarte ușor.

Aparatul are, de asemenea, o pompă de presiune de 19 bari, care asigură o extracție optimă a aromei și a gustului cafelei. Aceasta este o presiune suficient de puternică pentru a extrage toate aromele din boabele de cafea, fără a le arde sau a le distruge.

Espressorul manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M are o capacitate a rezervorului de apă de 2,5 litri, ceea ce înseamnă că vă puteți prepara mai multe cafele fără a fi nevoie să reumpleți apa prea des. De asemenea, aparatul este ușor de curățat, cu un sistem de auto-curățare integrat, care îi menține performanțele la nivel maxim.

Mai multe detalii aici

În concluzie, espressorul manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o cafea excelentă acasă. Cu funcții avansate, cum ar fi sistemul de măcinare ajustabil și carafa pentru lapte cu sistem LatteCrema, acest espressor manual este perfect pentru cei care doresc să experimenteze și să își personalizeze băutura preferată.

Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M Impresii si Informatii Utile

10

Eficient

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Calitate materiale
  • Fiabil in timp
  • Cafea delicioasa
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *