Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete Fuchsia Pareri si Recomandari utile

Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete este un aparat de coafat parul foarte eficient , practic ai totul intr un singur aparat. Cu multistylerul Dyson poti face o gama larga de coafuri iar acesta inlocuieste cu mare succes mai multe aparate care costa, care ocupa spatiu si care devin inutile odata cu achizitionarea acestui device pentru par, multifunctional. Inlocuieste uscatorul de par, placa de indreptat parul, peria rotativa, ondulatorul de diverse marimi. Dyson este una dintre cele mai recomandate marci de electronice, electrocasnice iar asta garanteaza calitatea acestui multistyler.

Vezi oferta aici


In pachet veti primi: Perie rotunda pentru volum-realizeaza coafuri bogate în volum, pentru par subtire si fara volum, Perie moale-usucă și oferă volum părului, cu ajutorul acesteia se obtine o coafura similara folosirii uscatorului si a periei, Multistyler, Perie pentru netezire-indreapta si disciplineaza parul rebel si elimină efectul static, Accesoriu de uscare pentru pregatirea coafurii-pentru uscarea propriu zisa a parului, 2 x Ondulator de 30mm-realizeaza bucle mai stranse, prin efectul coanda, prin uscarea parului, 2 x Ondulator de 40mm-ideale pentru realizarea buclelor largi și voluminoase.

Mai multe detalii aici 

Este foarte usor de folosit, chiar si pentru parul lung. Este un aparat pentru folosit acasa dar poate fi folosit foarte bine si intr un salon profesional. Se lucreaza foarte rapid cu el la o temperatura joasa, astfel parul nu va avea de suferit.
Renunta sa mai cheltuiesti bani la saloane care de multe ori te dezamagesc, fa o investitie de durata si bucura te de coafuri facute de tine, dupa cum simti si dupa cum iti place. Chiar daca ai doua maini stangi, cu Multistyler Dyson vei vedea ca poti fi un adevarat profesionist. Daca pretul ti se pare scump, gandeste te la cati bani se cheltuiesc pe aparatele de aranjat parul pe care acesta le inlocuieste cu brio si la toate programarile la saloane, care costa.

Detalii si recenzii aici


Prin efectul Coanda, parul va fi atras iar suvita se va infasura pe corpul aparatului, ceea ce va face coafatul si mai usor.
Este un aparat foarte recomandat, cu cele mai bune recenzii de la persoanele care l au incercat. Volum impresionant, bucle si onduleuri perfecte, coafat la temperatura joasa pentru protejarea parului, sunt doar cateva dintre avantajele aparatului Dyson. Putem spune ca achizitionarea aparatului multifunctional de coafat parul, de la Dyson este o investitie profitabila si poate fi o idee de cadou foarte inspirata.

Vezi ofeta Emag

Vezi oferta Vexio Vezi oferta Fashion Days

 

Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete Fuchsia Pareri si Recomandari utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Fiabil
  • Nu distruge parul
  • Multifunctional
  • Raport pret calitate corect
  • Eficient si practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *