Solar gradina premium Liderman®️, 300x200x200cm, folie PE 180gr armata si anti UV, structura otel zincat 25mmx1mm, sera cu suprafata 6m2

Solar gradina premium Liderman®️, 300x200x200cm, folie PE 180gr armata si anti UV, structura otel zincat 25mmx1mm, sera cu suprafata 6m2 este o sera tip tunel ce se asambleaza foarte repede, nu vei mai avea nevoie de nimic suplimentar fata de ce primesti la pachet. Solariul are o usa rulanta armata, din polietilena. Accesul in solariu se face foarte usor, usa fiind dotata cu fermoar. Structura este una foarte rezistenta, din otel galvanizat cu grosime de 1mm. Veti primi in pachet tot ceea ce este necesar pentru montare, de la suruburi pana la piulite. Geamurile laterale sunt rulante si acestea sunt pentru a asigura circulatia aerului, practic aerisirea cu aer curat a plantelor. Acestea au plasa pentru a impiedica intrarea insectelor in interiorul solariului. Deasemenea se inchid si se deschid cu ajutorul fermoarelor.

Vezi oferta aici

Husa este impermeabila si protejeaza plantele contra razelor UV si contra inghetului, asigurand in acelasi timp lumina necesara cresterii si dezvoltarii optime a legumelor, fructelor, florilor. Poate fi folosit pentru diverse culturi, dupa dorinta, se pot planta legume, fructe sau flori.
Solar gradina premium Liderman®️ este un solar foarte stabil, poate fi adanc ingropat in sol, iar acest lucru protejeaza foarte bine contra vanturilor, intemperiilor naturii. Solariul este arobat si testat de ingineri de specialiate din Germania.
Fie ca munca in gradina este un hobby pentru dumneavoastra, o pasiune si o placere, fie ca munca in gradina este pentru consum propriu sau chiar pentru o mica afacere, putand oricand sa valorificati roadele pamantului, acest solar va ofera conditiile perfecte pentru a face aceste lucruri.
Solariul este unul foarte recomandat de catre cei care l-au incercat, de o calitate foarte buna iar raportul pret calitate este unul foarte bun.

Vezi mai multe detalii si review-uri aici

Dimensiuni
lungime= 300cm
latime= 200cm
inaltime= 200cm
suprafata= 6m2

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sera
Tip solar Minisera
Tip sera Tunel
Tip accesoriu Prelata
Utilizat pentru Fructe, Floricultura, Legumicultura
Utilizare Hobby
Functii Aerisire
Culoare Verde

CARACTERISTICI TEHNICE

Suprafata utila 6 m²
Structura Aluminiu
Material Plastic

DIMENSIUNI

Lungime 300 cm
Latime 200 cm
Inaltime 200 cm

Solar gradina premium Liderman®️, 300x200x200cm, folie PE 180gr armata si anti UV, structura otel zincat 25mmx1mm, sera cu suprafata 6m2

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Incapator

10.0/10

PRO

  • Incapator
  • Rezistent
  • Raport pret calitate foarte bun
  • Usor de montat
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *